Wespennest Elp

wespennest Elp

Wespennest Elp 01Wespennest Elp


Proactief Ongediertebestrijding is een jong, dynamisch bedrijf met ruim 20 jaar ervaring in plaagdierbeheersing. Op deze pagina:

  • Wespennest in Elp
  • Overlast van wespen
  • Verschil tussen wespen, hommels en bijen
  • Voorkomen van een wespennest in Elp

Wespennest in Elp

Als u een wespennest in of bij uw woning heeft kunt u deze beter niet zelf gaan bestrijden. Dit kan enorme risico's met zich meebrengen. Als de bestrijding niet goed lukt kunnen de wespen erg agressief worden met alle gevolgen van dien. Ook kunnen de wespen de woning binnentrekken. Wij lossen het probleem eenvoudig en zonder overlast  voor u op. Dit met garantie. Als het wespennest geen overlast veroorzaakt kunt u deze natuurlijk gewoon laten zitten. In Elp kunnen wij u meestal binnen een dag bedienen.

Overlast van wespen

Iedereen kent het wel: lekker buiten zitten en dan komen die vervelende wespen op uw drankje of hapje af. Dit is moeilijk te voorkomen. U kunt natuurlijk een wespenval plaatsen. Deze wordt vaak op de tafel gezet. Deze kunt u beter een eindje bij de tafel vandaan houden zodat u ze niet naar u toelokt. Ook meerder vallen plaatsen werkt goed.

Verschil tussen wespen, hommels en bijen

Wespennest Elp                                                   wespennest  Elp 03Wespennest  Elp 02

                                                                                                                                                                                                spouwsafe

Voorkomen van een wespennest in Elp

U kunt nu eenvoudig voorkomen dat een wesp zich gaat nestelen in de spouw. De open stootvoegen kunnen eenvoudig worden afgedicht met de zogenaamde spouwsafe. Hierdoor blijft de ventilatie van de spouw behouden. Ook andere plaagdieren zoals muizen kunnen zich op deze manier geen toegang meer verschaffen tot uw woning.


Meer weten over een wespennest in Elp? Neem hiervoor contact met ons op.